Strategy+ Business Lab - събития'2019

Strategy+ Business Lab - събития'2019

Strategy+ Business Lab е корпоративна лаборатория с широка мрежа от местни и международни експерти, стартъп ментори и предприемачи за консултиране на компании в Европа. Компанията има собствено know-how за диагностика и ефективно решаване на сложни организационни проблеми. Организацията работи както с екипи в най-ранен етап на развитие, така и с вече успешно скалирали компании.

 

Strategy+ Business Lab e и официален ексклузивен партньор за България на FUTURE:Proptech - най-голямата международна мрежа за PropTech стартапи.

 

Strategy+ Business Lab организира отворени събития за стартапи и компании, които проявяват интерес към участие в Преакселератора. Срещите ще се водят от експерти в различните сектори.

 

Датите на събитията са:

7 март (Пловдив), 13 март (София) BIOTECH: Кои дигитални технологии и тенденции ще трансформират Health, Medical & Pharma следващите 5 години (линк към събитието)


24 март (Пловдив), 20 март (София) PROPTECH: Кои дигитални технологии и тенденции ще трансформират строителната и свързаните с нея индустрии следващите 5 години (линк към събитието)


2 април (Пловдив), 9 април (София)Как blockchain технологията може да се приложи в индустриите на образованието, Cyber Security, транспорт и логистика и туризма (линк към събитието)

17 април (София)SMART HOMES & SMART ENERGY IоT решения (линк към събитието)


24 април (Пловдив)3D Printing Технология | Производствени индустрии (линк към събитието)


7 май (Пловдив), 8 май (София)Среща-разговор с ADVISORY БОРДОВЕТЕ на PrEXCELerator (линк към събитието)

 

Дискусиите са с отворен достъп, но се изисква задължителна предварителна регистрация.

 

Детайли за всяко събитие, линк за регистрация, както и линк към формата за кандидатстване в Преакселератора PrEXCELerator ще намерите и на сайта на Преакселератора: https://prexcelarate.eu

 

презентация

за повече информация (print version)